replika ure

rolex replica watches

Vægttabs hemmeligheden meget få kender.

Der er ingen tvivl om at vægttab for de fleste er den største motivations faktor og primære grund til at hyre mig som deres personlige træner, sundheds og livsstils coach.

Som selvstændig har ens succes og evne til at brødføde familien, en direkte sammenhæng med evnen til at hjælpe andre til succes og nå deres mål. Der er også derfor, at jeg hvert år bruger utallige timer og et anseligt beløb på fortsat at lære og uddanne mig….. Ingen resultater, ingen penge!

Efter 9 år i dette felt, er der tilsyneladende en hemmelighed (siden så godt som ingen snakker om det), noget der går igen og igen,  og jeg har opdaget. En hemmelighed, som hvis du tager dig af den, så er du så godt som garanteret succes og alle vil kunne opleve en forvandling.

Så hvad er den hemmelighed?

“GLÆDE og LYKKE”

Det ser simpelt ud, ikke? Men jeg siger dig, lær og oplev at “slutte fred”, og være tilfreds med, hvor du er lige nu og her, og du vil kunne opnå alt, hvad du nogensinde drømmer om.

Hvad er det ene ting, som alle, der går på slankekure, vægt konsulenter, tonser derudaf på cross trainere, aerobic klasser og spinning timer, har til fælles? De er utilfredse!

Grunden til at folk deltager i ovenstående aktiviteter er, at de er utilfredse med et eller flere aspekter af deres liv. Hvad enten det er deres krop og vægt, sundheds tilstand eller noget helt tredje, så er håbet, at det vil bringe dem glæde, lykke og at deres liv vil forandres, ved f.eks. at tabe x antal kilo.

Problemet er, at meget få nogensinde opnår det vægttab eller er i en konstant kamp for at fastholde det, og de har en idé om at når de får tabt kiloene, “så bliver alting meget bedre”, og at de kun kan være glade når de er tynde….. I sidste ende er de kun glade, når de er noget andet end den person, de føler de er lige nu.

Noget af det første, jeg spørger folk om, når jeg starter et personligt trænings og coach forløb op er, hvad der gør dem glade og lykkelige….. og her er hvad der normalt kommer op på den liste:

Min partner og familie

Mine børn

– At være ude i naturen

At være sammen med nære venner om f.eks. en god middag.

Bemærk, listen omfatter ikke..

At bruge timer på en cross trainer

At være på slankekur, tælle kalorier og veje min mad

At veje og måle sig

Der ser ud til at jo mere energi folk ligger i at opnå vægttab for at finde lykken, des mere ulykkelig og dårlig samvittighed føler de. Og den slags negative følelser, styrker næsten altid adfærd som overspisning, for stort alkohol forbrug, trang til junk food og søde sager samt manglende motion m.m.

Jeg vil i stedet opfordre dig til at være virkelig bevist om, hvad der gør dig glad og giver dig en følelse af lykke, lige nu og her. Der skal bruges mere tid på at grine, smile og føle kærlighed.

Der er ikke noget af det, som vi tror vi først kan gøre, føle og være når jeg har nået mine mål (når jeg vejer xx, så kan jeg gøre eller være det ene eller andet…. så bliver alting godt), som vi ikke kan gøre, føle og være lige nu og her, hvor vi er.

Accepter og “slut fred” med den du ser i spejlet. Hvis du ønsker at se noget andet, så gå ud og udvikle den som du er, frem for at bruge energi på at blive en anden person.

Lær at blive glad for den DU er og DU vil altid kunne udleve drømme.

Bedst hilsener

Henrik Thinggaard – personlig træner, sundheds og livsstil coach

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment