uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red  Personlig Træning Randers » Blog Archive » Randers personlig træner`s… Sådan ved du om du er klar til vægttab
replika ure

rolex replica watches

Randers personlig træner`s… Sådan ved du om du er klar til vægttab

Jeg kom til at sidde og tænke på, hvornår ved vi, at vi er klar til at nå de mål, vi sådan prøver og brænder for at opnå? Hvornår er jeg klar til, en gang for alle, at vende mit sundheds liv og helbred, nå min drømme vægt og komme i form?

Langt de fleste, jeg taler med inden opstart af personlige træning eller sundheds coach forløb, har prøvet op til flere gange (ja for nogen rigtig mange gange) at opnå f.eks. vægttab, men det er ligesom om, at det er det samme, der stopper dem igen i at nå det.

Det kan være utålmodighed for at se resultater
Tvivl på det, jeg gør, er det det rigtige og hjælper det nu også?
Jeg får ikke gjort det, som jeg godt ved, jeg skal gøre
Det er svært at blive ved med at holde fokus
Jeg har brug for et spark i r…n, og en at stå til ansvar over for, for at holde mig i gang.

Kan du genkende noget af dette?… Det tror jeg, vi alle kan!

Vi bliver fanget i den fælde, hvor vi i forsøget på at nå de mål, vi sådan brænder for, lader os stoppe af den samme bremse hver gang…. og vi giver så efterfølgende kostplanen eller træningsprogrammet skyld for at være svært at følge eller undskylder med at, jeg ikke er parat lige nu (samtidig med, at vi straks kigger videre efter en ny plan, der kan hjælpe os).

Når vi prøver og prøver og prøver for at opnå det vægttab, og der så samtidig er noget, der bremser og holder os tilbage, så svarer det til, at vi i bilen kører med både speederen og bremsen i bund på samme tid.

Fælden er, at det i første omgang ikke er endnu en ny kostplan eller træningsprogram, vi har brug for. Vi har derimod brug for at se os selv dybt i øjnene og finde ud af, hvor er det, at jeg køre med bremsen i bund, samtidig med at jeg giver lidt gas med speederen?  Og så begynde at slippe den bremse.

Misforstå mig ikke, selvfølgelig er der forskel på træningsprogrammer og kostplaner, nogen er sundere og meget mere effektive end andre, men de fleste programmer og planer bygget på en smule fornuft, ville have givet dig din drømme vægt nu (eller i hvert tilfælde ville du være meget tættere på), hvis ikke du var stoppet med at følge den, ville den ikke?

Så tilbage til det vi kom fra i overskriften… Se her om du er klar til vægttab!

1. Du er rigtig klar, når du er parat til at se indad og blive helt ærlig over for dig selv med, hvad det er der bremser dig igen og igen, og du er parat til at slippe den bremse.

Derudover er du helt klar, når du har..

2. et klart mål, og et brændende ønske om at nå det

3. en plan, der hjælper dig step for step til dit mål

Og så må jeg sige, jeg har spildt meget energi, tid og penge ved at tro, at jeg kan selv. Når det gælder forandringer, så har de fleste af os brug for en, der kan hjælpe os til at se vores “bremser”, en der kan guide os step for step, en vi kan lave aftaler med, og en at står til ansvar over for, en der kan se løsninger og hjælpe os videre, når vi møder bump på vejen.

At skabe forandringer og nå nye mål er et team arbejde.

Bedste hilsner

Holistisk Coach & Personlig Træner

Henrik Thinggaard

1 kommentar »

  1. Ann Says:

    Lige præcis!

    Godt skrevet og er fuldstændig sandt, men erfaring at man skal være glad og mentalt stærk

    comment-bottom

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red