replika ure

rolex replica watches

Løsninger til når vægttabet står stille

Jeg møder og hører dagligt fra kvinder (og mænd), der er utålmodige for at smide kilo. Der er et pres, en utryghed og måske endda en panik. Og når kiloene stadig sidder der efter alle de forsøg, så kan selvtilliden også være lidt slidt i forhold til at det lykkedes.

På den igen, jeg ved du kan gøre det! Og jeg vil give dig løsningerne her, hvis du føler dig lidt modløs på grund af laaaangsomt vægttab.

Det er tid til et Paradigme skift!

Din nuværende situation med langsom fedtforbrænding og et vægttab der udebliver, er højst sandsynlig pga. af drastiske diæter og slankekure, ekstrem træning eller inaktivitet og overdrevet fokus på vægttab.

Du har brug for et healing mindset og at du sætter dig selv fri

Når du er rigtig parat til at hele din krop, skifte fokus til sundhed, opstår der en form for overgivelse og en tryghed i det.

Du ved, at du har overgivet dig og sluppet modstanden, når….

– Du har udskiftet panik med tålmodighed.
– Du har udskiftet slankekure og begrænsninger med næring til både krop og sind.
– Du har udskiftet trænings mængde med trænings kvalitet.
– Du har udskiftet krops fokuseret mål (udefra-ind “løsninger” og løgne der overbeviser dig om, at du kan købe dig ud af vægttab og helbreds problemerne eller fixe det med en “udrensning”) med sunde løsninger: bedre søvn, mere energi og vitalitet, skarpere fokus, udholdenhed, glæde, selvtillid, tonede muskler m.m.

Spørg dig selv…..

Hvad kan jeg gøre for at skabe sundhed? (hint: Elsk din krop nu, fordi det er den energi du behøver for at hele og opleve sundhed).

Er der noget jeg spiser eller gør, som står i vejen for min fremgang? (hint: Udfyld en kost, træning og livsstils dagbog i 2 uger… overraskelser?).

Hvad kan jeg gøre for at forbedre mit stofskifte? (hint: Stop slankekure, fjerne højt forarbejdede “fødevarer” og fedtstoffer).

Hvordan kan jeg øge min muskelmasse, så min krop forbrænder fedt mere effektivt? (hint: Reducer udholdenheds træning, som løb, spinning, og cross trainer og løft vægte i stedet).

Hvordan kan jeg reducere stress i min krop, så jeg i mindre grad lagre fedt? (hint: Fjern dig fra stress fulde mennesker, omgivelser og begivenheder, og knyt dig i stedet til mennesker, omgivelser og situationer med samme energi og vibrationer som det du selv ønsker at opnå).

Et sundt vægttab er ikke altid hurtigt. Men vil du ikke bytte lidt langsommere, sundt og sikkert, for aldrig at skulle tabe dig igen?

Bedste hilsner
Henrik
Lad Os Gøre Din Drøm En Succes!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment