uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red  Personlig Træning Randers » Blog Archive » Læs det her inden du starter dit vægttab..
replika ure

rolex replica watches

Læs det her inden du starter dit vægttab..

I dag vil jeg dele to step med dig, der er afgørende vigtige, (men overset af de fleste… ja nærmest hemmelige, og det er ikke endnu en ny kost eller træningsplan), for at opnå succes med vægttab og u-turn livsstilen.

Jeg vil faktisk gå så langt, og sige at de to step er så vigtige, at du aldrig kommer rigtig i mål uden de her to step ( + et tredje, jeg vil skrive om en anden dag).

Så sidder du måske og tænker, ja men Henrik jeg har da tidligere tabt mig, og jeg kender ikke engang dine step endnu! Det, som er det springende punkt her er, om dit vægttab har været langtidsholdbart, er du der hvor du skal være lige nu, og kan du holde din ideal vægt forholdsvis let, uden konstant kamp og begrænsninger?

Kan du sige ja til det, så kender du sikkert allerede de to step, måske bare uden at være bevidst om det.

Ok, lad os springe ud i det første.

Step 1. Det handler om mål. Selv om vi efterhånden har hørt det mange gange, at vi skal sætte klare, specifikke mål, der er skrevet ned, så glemmer vi det ofte alligevel. Det kan godt være vi har sat et mål om vægtab, og måske også et tal på, hvad vi gerne vil veje, for at gøre det specifikt. Men stadigvæk er der ikke sådan rigtig klarhed om det, det er ofte mere sådan en tilstand af at være på vej et eller andet sted hen, hvor jeg ikke er endnu og et håb om, at det en dag vil lykkedes. Planen for at nå målet, bliver sporadiske forsøg her og der, som vi, hvis vi mærker efter, ikke rigtig selv tror på.

Første step, handler om at blive helt klar på målet, ikke kun vægten, men også helt præcist på, hvordan ser du og din nye livsstil ud i dit drømme mål?

Men der er mere til det endnu, og det er når du har sat dig et mål, hvad er det så i virkeligheden du ønsker? Lidt forvirret? Det kan jeg godt forstå, det var jeg også, lige indtil jeg forstod det, så gav det rigtig god mening.

Når vi sætter os et mål som f.eks. vægttab og veje et specifikt tal på vægten, så er det ikke som sådan tallet. der er vores egentlige mål…. derimod den følelse, som vi forestiller os (eller ved), at den vægt vil give os.Så dybest set er det en følelse, der er vores mål. Det kan være ro, balance, selvtillid, frihed, glæde, at være elsket og elske sig selv, som noget af det, jeg oftest hører….. og hvis du prøver at sidde afslappet og forestiller dig, at du allerede har nået dine mål, og mærker efter i din krop, hvad er det så for nogle følelser, der ligger bag dine mål?

Step 2. Slut fred nu. Den her er særdeles vigtig. For at du når dit mål og den følelse, der ligger bag (dit egentlige mål, som vi fandt i step 1), er du nødt til at slippe den nuværende følelse. Hvis det handler om vægten og kroppen, er vi nødt til at slippe den negative følelse, vi har omkring vores vægt, ubehaget, det negative had, som vi har til maven, lårene og bagdelen, vi er nødt til at slutte fred med os selv nu hvor vi er lige her.

Og i stedet spørge, hvordan kan jeg begynde at give mig selv noget ro, balance, glæde, kærlighed eller hvad det nu er, du længes aller mest efter.

Ro, kærlighed eller glæde i forhold til vores krop er ikke noget, der pludselig kommer en dag, fordi vægten viser det “rigtige” tal. Faktisk er det stik modsat, når vi begynder at give os selv ro, glæde og kærlighed, så er vi på vej mod vores mål med lynets hast, og samtidig på en måde, der faktisk føles godt.

Kan du se sammenhængen? Jeg håber det, for jeg ved hvor stor betydning det har, og hvis ikke du slipper, hvor du er nu, vil det være en evig “bremse” for, at du når dine mål.

Hvis du er parat til at u-turne din livsstil, nå din drømme vægt og komme i form, så har jeg afsat tid til at vi kan snakke sammen. Her vil vi kigge nærmere på dine mål, gøre dem helt klare, og se på dine næste step, for du når dine mål.

Samtalen er gratis og helt uforpligtende.

Hvis du kan lide den og den giver dig værdi, kan vi snakke om mulighederne for at starte et forløb.

Kontakt mig, hvor du skriver dit navn, telefonnummer og bedste tidspunkt at ringe dig op på, så vender jeg tilbage til dig i løbet af de næste par dage.

Jeg ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med at ”vinde”.

Bedste hilsner
Henrik

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red