replika ure

rolex replica watches

Hop af badevægten, skab sundhed og få din krop tilbage.

Absolut største delen af dem som gerne vil tabe sig, gør nøjagtig det samme som alle de andre der gerne vil tabe sig (som heller ikke har langsigtet succes med det). De står på badevægten, måler nogle cm og ellers prøver at forbrænde flere kalorier end de indtager.

Jeg møde mange som faktisk bruger mange timer i fitness centeret, gå og løbeture for at forbrænde de “forbande” kalorier, i forsøget på at ændre deres vægten og facon, som de sådan har ønsket sig længe.

Men det ser ikke rigtig ud til at ændre noget, gør det? I det mindste ikke som du ønsker det?

Ja ok, vægten har flødet sig nogle få kilo, der er også lidt færre centimeter her og der, men selv om vægten og centimeterne er faldet lidt, sidder fedet stadig de samme steder.

For jer piger, ja bryst og talje blevet mindre, men det sidder stadig på lårene og maven… eller værre, lårene er måske ligefrem blevet stører.

Og for fyrene ser det ud til at lår og arme svinder ind, hvor i mod fedtet er noget mere genstridig på maven.

FRUSTRERENDE!! Hvad er det hele så værd?

Alt hvad der sker er ved de mange træningstimer og kalorie ind vs. ud mentaliteten er at kroppen bringes i en stress tilstand, hvor den til side sætter langsigtet sundhed, for kortsigtet overlevelse og ja det kan da godt være at du smider lidt kilo, ved de mange trænings timer og “slanke diaten”. Men hvad sker der så når du skruer ned for trænings mængden igen og begynder at spise “normalt”??

Bare rolige der er løsninger på problemet…. sunde løsninger, hvor du ikke behøver sulte dig selv og at træne som en panisk resten af livet for at holde vægten og en sundt helbred.

Der er en del faktorer der spiller ind, kosten har en stor betydning, det vil jeg dog ikke komme ind på her, der i mode vil jeg give dig 5 simple step, der har med din trænings a gøre.

Hvad jeg ser er at mange træner for lang tid og for ofte, hvilket skaber en stress reaktion i kroppen, som er lig med den vi kender fra “langtids stress”, altså en negativ stress respons, som er usund og virker nedbrydende på kroppen.

Det vi skal i stedet er at skabe en positiv og opbyggende trænings respons i kroppen i stedet for. Det gøres generelt ved at træner i kortere tid, med en højre intensitet og hvor kroppen får den rette hvile og restitution i mellem de enkelte trænings pas, så der kan ske en opbygning af kroppen.

Groft sagt: Du skal føle dig lidt stærkere, kan løfte lidt tungere eller tage lidt flere gentagelser, for hvert eneste trænings pas du træner.

OK, lad os komme tilbage til de 5 step.

1. Være i seng og sov kl. 22.00, de fleste dage. Det vil hjælpe til at reducer stress og til at styrke og opbygge kroppen. Jeg har tidligere skrevet en lidt mere uddybende blog om det, som du kan læse her: Søvn, sundhed og vægttab

2. Hvis du elsker konditions træning og ikke er parat til at give slip på det, så skift løbeturene, spinning ogaerobic timerne ud med interval, spurter og bakker.

3. Løft vægte og løft tungt 3 – 4 gange om ugen. Vælge øvelser hvor du træner de “store muskelgrupper (lår, bagdel og ryg) som squat, lunges, dødløft mm.. med en vægt der tillader dig at udføre 8 – 12 gentagelser.

4. Ja den er god nok, jeg mener hvad jeg har skrevet i step 3 og du får ikke store lår af det, hvis altså du gør det rigtigt.

5. Styrketræn også overkroppen (arme, skulder, bryst), træn her med lidt flere gentagelser (10 – 15 gentagelser) og en tilsvarende lettere vægt.

Det er det og hvis du vil have et 6 step, så download gratis og følge min RIGTIG MAD plan som du finder øverst til højre på siden her.

Henrik Thinggaard – personlig træner coach

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment