replika ure

rolex replica watches

Står frygt i vejen for din succes og vægttab?

Når jeg taler med Farvel Fedt Fitness Camp (Nu 12 uger Body Freedom Slanke Kursus) deltagerne om vejen til vægttab og en sund slank krop og livsstil, er der for mange en gennemgående frygt.

En stærk frygt, der gennemstrømmer kroppen og bevistheden.

En frygt, der er livs styrende, kvæler drømme, blokerer for glæde og dræner energien.

Frygten giver oplevelsen af at fare vild eller gå i ring

Frygten stopper fremgang

Frygten dæmper dig i at sprudle og gløde

En frygt der frembringer negative vibrationer og tiltrækker mere negativt.

Det er frygten for at stoppe slankekuren, nogensinde at finde en løsning og blive overvægtig. Frygten for, at hvis du giver kroppen hvad den hungrer efter, vil det gøre dig fed. Det er frygten for, hvis du stopper med den stramme diæt og med at tælle kalorier, vil det gøre dig fed. Det er frygten for hvis du giver slip og giver dig selv frihed, vil du blive fed. Og frygten for at stoppe “straf træning”, “de lange fedtforbrændende løbe ture”, vil det gøre dig fed.

Det er en illusion

Det er ikke meningen, og har aldrig været meningen, at du skal leve resten af livet i frygt eller med en besættelse omkring kost, vægttab, træning eller dit helbred. Og et minut mere med frygt er et minut for meget.

Det er faktisk muligt at sætte en stopper for det, at sætte dig selv og din krop fri… at opleve Body Freedom. Du kan faktisk tabe dig og leve en sund livsstil uden slankekure og begrænsninger.

Se denne korte video, jeg er sikker på den vil hjælpe dig til mod og tage din power tilbage.

De fleste når aldrig deres drøm om vægttab og sund livsstil, eller gør det til en rejse op ad bakke hele vejen, ganske enkelt fordi de har deres fokus i den forkerte retning…. deres frygt, skræmme senarier og hvad de ikke ønsker.

For at nå sine mål og drømme, er det afgørende vigtig at vide hvilken retning man skal rette sit fokus i…. hvad er dine drømme?

Bedste hilsner

Henrik Thinggaard – personlig træning`s coach

 

 

1 kommentar »

  1. Henrik Says:

    I er alle velkommen til at skrive kommentar og spørgsmål, til indlæget her.

    Bedste hilsner
    Henrik Thinggaard

    comment-bottom

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment