replika ure

rolex replica watches

Føler du dig også en smule alene?

Føler du dig også en smule alene – eller meget alene?

Har du fornemmelsen af at være faret vild, uden at vide hvad dit næste skridt er? Føler du dig fastlåst, at du har prøvet igen og igen, for bare at have oplevelsen af at gå i ring….. og leder stadig efter det som kan give dig gennembrud og frihed?(læs videre, der er løsninger til dig og…..)

Du er ikke alene!

Mange jeg møder, er i en konstant søgen efter nye måder, programmer eller koncepter til at forbrænde fedt og vægttab, energi og leve “den sunde livsstil”.
Den største søgen er dog efter (hvad det end er) det der lige får det hele til at falde på plads. Lige som et “klik”, så løser det hele sig, så kan jeg igen finde vej og jeg kan begynde at leve livet som jeg drømmer om.

Der bliver desværre oftest søgt de forkerte steder

Hvad jeg oftest ser er en søgen efter vægttab og et tal på en vægt… “Hvis bare jeg taber xx kilo, så vil alt løse sig og falde på plads”. Så vil jeg være meget gladere, kunne elske mig selv og føle mig elsket, så vil jeg være meget mere motiveret for at træne og leve sundt, eller så vil min selvtillid være meget højere.

Men resultatet heraf kender både du og jeg alt for godt.

Svingende motivation og vægt, oplevelsen af at gå i ring, krampagtige forsøg på at holde fast i det vægttab (eller ikke at tage yderligere på), der er slidt så hårdt for at opnå og erkendelsen af, at vægttab sjældent er det som gør en gladere og med et klik får det hele til at løse sig.

Og grunden til det er, at lige meget hvor meget du taber dig – Der har du dig selv med. (og dermed også problemer, selv kritik, selv billed og opfattelse osv…)

At opnå et sundt og varigt vægttab er 10% To Do – sund kost, træning og livsstil.

Og 90% To Bee – en indre proces, der handler om hvem er jeg, hvordan ser jeg mig selv, hvordan elsker jeg mig selv, mine tanker og følelser.

Og her er hvad du har brug for at begynde at ændre det.

1. En Drøm, et mål eller vision der betyder så meget for dig at du bare må udleve den. Her er et tal på en vægt sjældent nok momentum til at ændre vaner….. hvordan jeg ved det? Fordi så havde du allerede opnået det.

When you have a big enough dream… you don`t need a crisis! – Jerry Weseh

2. Du skaber essensen af hvad du tænker på… det er din tanker, der sætter alting i bevægelse. Uafhængig af hvordan dit liv og vægt ser ud lige nu, så er den eneste måde du kan ændre det på, ved at finde det positive i det og fokusere på hvad du ønsker dig, frem for negative tanker over hvor du er.

Bedste hilsner

Henrik Thinggaard – personlig træning`s coach

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment