uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red 111 Personlig Træning Randers » Blog Archive » Mål fri Zone
replika ure

rolex replica watches

Mål fri Zone

Vi blive fortalt igen og igen (og du kan også sagtens have hørt det fra mig), at vi hvis vil vil opnå noget i livet, så er det afgørende vigtig at vi sætter os attraktive mål.

Men mindst lige så vigtigt er det at have nogle “Mål fri Zoner” (eller stress fri) i løbet af dagen. Kortere eller længere “pauser” i løbet af dagen, hvor du kobler fra alle dagens aktiviteter, gøremål og stræben for at opnå noget. Hvor du ikke skal tage stilling til noget ….

Når du opholder dig i “Mål fri Zoner”, vil du i høj grad være tilstede i Nuet, få en dybere kontakt til den du er, dit inderste jeg. Du vil opleve en kreativitet og en intuition hvor du vil få nye idéer, løsninger på problemer eller udfordringer, der helt forsvinder.

Du har garanteret også selv oplevet, at alle de banebrydende idéer og løsninger altid opstår, når du holder fri, sidder i bilen til og fra job, når du træner, i badet, på ferien, eller lige før du falder i søvn…. aldrig imens du har aller mest travlt (og brug for idéer) på jobbet.

Den “Mål fri Zone” er også der, hvor du vil “få fortalt” (fra din sjæl) om dit livsformål, dine visioner, og hvad der gør dig glad og passioneret.

Der er mange forskellige måder, du kan holde “mål fri  Zone” på, du kan se nogle af mine favoritter her:

– Mediter

– Qigong

– Cykle eller løbe

– Gåture i naturen

– Lave bål og sidde ved bålet.

– Havearbejde

– I bilen, hvis jeg har en længere kørtur foran mig.

– Når jeg holder frokost

Og den sidste her er faktisk en jeg absolut også vil anbefale dig. Gør din frokost hellig, hvor du ikke kan forstyres, ingen telefoner, aviser, ikke nogen der lige skal spørge om noget. Tag dig tid, spis din mad et roligt sted og “vær i kontakt” med hvad du spiser.

At se TV er IKKE “MÅL fri ZONE” (eller stress fri), heller ikke selv om du måske føler dig afslappet.

Hold 2-3 “Mål fri Zoner” om dagen, varighed alt fra 5 min til hele dage og uger.

Det som jeg gerne vil høre fra dig nu er, hvordan holder du bedst “Mål fri Zone” og hvad giver det dig?

Bedste hilsner

Henrik

1 kommentar »

  1. Helt enig i det du her skriver Henrik.

    At tage sig pauser hvor man ingen-ting, laver overhovedet, giver – som du skriver – de bedste input til en godt liv med nye idéer.

    Mvh
    Søren

    comment-bottom

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red