uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red 111 Personlig Træning Randers » Blog Archive » Hvad jeg lærte om sundhed, livet og mig selv i 2012
replika ure

rolex replica watches

Hvad jeg lærte om sundhed, livet og mig selv i 2012

Når jeg kigger tilbage på 2012, og hvad det har givet mig af lærdom og ny inspiration frem mod 2013, er mit tema for året sundhed på et større og nyere plan. Det at være sund er ikke længere kun et spørgsmål om at spise og træne rigtigt. Sundhed nu til dags kræver, at vi udvider horisonten, ser med mere holistiske øjne, og evaluerer på både den fysiske/kropslige, mentale og spirituelle del af os.

Og i rollen at hjælpe andre som træner og coach, føler jeg mig forpligtet til at gå først på min egen rejse i at opdage og udfolde mig selv. Her vil jeg dele lidt af, hvad jeg lærte om mig selv, livet og sundhed i 2012, noget er nyt andet er visdom, jeg er blevet mindet om igen.

1. Du kan ikke give til andre, hvad du ikke selv har. Et ordsprog jeg tog til mig for nogle år tilbage, og som stadig holder 100%. Til den grad du elsker og forstår dig selv, kan du elske og forstå andre. Og i rollen at hjælpe andre er det essentielt selv at Walk the talk… det vil bane vejen og skabe rum for andre at heale.

2. Vær forandringen selv. Et kig ud i verden på noget af det, der foregår hvad enten det er samfundets sundheds tilstand, krig, magt eller miljø forurening, kan det hele godt blive lidt uoverskuelig, modløst i forhold til fremtid, og hvordan skal det nogensinde blive anderledes. Men der er en løsning, den er DIG og MIG. Det kommer aldrig til at ske, at politikere regulerer lovene, så du får et sundt helbred, at krige, konflikter eller miljø foreningen, der truer os, alle stoppes. Den måde, vi kan ændre det på, er ved at være forandringen selv, at du og jeg tager ansvar for vores egen sundhed, stopper konflikterne i vores eget liv med os selv og andre, og skærer ned på den forurening af miljøet, vi selv bidrager til.

3. Vær ærlig over for dig selv og accepter hvem og hvor du er. Meget lettere sagt end gjort. Det virker ofte skræmmende eller ubehageligt at se på eller være over os selv med de ting, der ikke fungerer. Samtidig er den eneste måde, vi rigtigt kan heale og ændre noget på, at se (den nogen gange smertelige) sandheden i øjnene.

4. Respektere og ære dig selv og din individualitet. Gør dit bedste for ikke at måle og sammenligne dig selv med andre. Du har din vej til at skabe den sundhed, du ønsker, men vi bliver ofte vildledt ved at sammenligne os selv med andre, og på den måde prøve at følge en norm eller hvad andre tilsyneladende kan. Men din krop er et kompleks system, og vi har alle hver vores historie, oplevelser og unikke behov. Indse at du har din egen vej til sundhed, og du må nødvendigvis gøre det, som giver dig de resultater, du drømmer om…. uafhængigt af hvad normen siger.

5. Se sandheden i relationer. De bedste relationer er dem, som giver muligheden for at se dele og områder i os selv, som vi har behov for at heale og arbejde på. Du har måske hørt om det som spejlteorien… typisk når der er situationer eller andre, som du ikke bryder dig om, så ser du et spejlbillede af dele af dig selv. I stedet for med det samme at reagere, tag et øjeblik til at kigge indad og mærk efter i dig selv, og agér derefter. Alle i vores liv er der for at lære os noget. Et af de absolut mest healene, befriende og bevidstheds udvidende lærdomme i mit liv.

6. Du skal ikke stræbe eller kæmpe for at nå det perfekte, indse at alting allerede er perfekt, som det er. Hvis GUD (det guddommelige eller hvad det hedder for dig) eksisterer, så er det alt, hvad der er og dermed perfekt. Hvis GUD ikke eksisterer, så er det der stadig, alt det med at kæmpe i mod det, skaber friktion og stress. Vid i stedet, at alt er som det skal være, og lad dit live udfolde sig der fra.

7. Succes er at leve livet i harmoni med den DU er, dine drømme og formål, ikke hvad andres forventninger er.

8. Ofte er det, som vi ønsker lige foran os….. kender du den der følelse af at sidde fast i en situation, men samtidig have fornemmelsen af, at det vi ønsker ligger lige foran os? Jeg oplever, at løsningen er at slippe modstanden på den situation, der er lige nu og på den måde være i et flow imod det, vi ønsker os.

Bedste hilsner og godt nytår

Henrik Thinggaard

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red