uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red 111 Personlig Træning Randers » Blog Archive » Hvordan du gør 2010 et Holistisk Succes år.
replika ure

rolex replica watches

Hvordan du gør 2010 et Holistisk Succes år.

Hvor mange kan ikke se tilbage på det forgangne år og tænke ” jeg ville ønske jeg havde gjort…. eller ser frem med et nytårsfortsæt ” i år vil jeg gøre…. ”

Jeg har været i den samme situation masser af gange, nulstille det foregående år og lavet en ny liste med fortsæt, der skal nåes i det kommende år. Jeg kan helt ærligt sige, at jeg tidligere har lavet lange lister med mål, og når året så var gået, været i stand til at nå nogle få af dem. Det er ikke det, at der er noget galt i at lave en lang liste med mål for året, det er der masser af mennesker der gør. Det kan være lister på 5, 10, 15 eller 30 store mål, hvor de faktisk er i stand til at opnå samtlige mål hurtigere end mange andre når at komme i gang med det første. Udfordringen er ikke den lange liste af mål, derimod vores fokus på de enkelt mål.

For tre år siden, lærte jeg at sætte holistiske mål, det gjorde det ikke kun væsentligt lettere for mig at opnå de enkelte mål, men har også gjort at jeg nu nyder “rejsen” til målet. Det holistiske system, jeg har lært, kræver lidt forberedelse for den enkelte person. Jeg vil her give dig et lille overblik og nogle tips, så du kan starte med at sætte dine holistiske nytårsfortsæt.

1). Forstå og lev efter dine kerne værdier.

2). Kend og forstå din medfødte arv (Legacy), livs behov og livs formål, og udlev det dagligt.

3). Fokuser ikke på mere en 2 – 3 mål af gangen.

4). Lave en action plan for, hvordan du vil opnå hvert mål.

5). Forpligt dig til action planen.

6). Tag hver dag et action step, som bringer dig tættere på hvert af dine mål.

Her er nogle tips, som er særdeles hjælpsomme i forhold til at sætte og opnå sine mål. Tænk på mål som et barn, det har brug for omsorg, føde, at blive leget med og kærlighed. Hvis du kun kan give omsorg for et barn, så sæt ikke dig selv i en situation, hvor du skal give tre børn omsorg. Jeg bruger denne sammenligning, fordi det samme gælder for mål. Hvis ikke du kan bruge tid, give næring, omsorg og kærlighed til dine eller dit mål, hvordan skulle du så nogensinde kunne opnå det? Det er derfor, når jeg viser personer, hvordan de sætte holistiske mål, starter jeg med at vise dem hvordan og hvor vigtigt der er virkelig at forelske sig i sit mål, og derefter at have det rette og realistiske fokus på det. På den måde kan de opnå deres mål uden at blive overvældet og opgive.

Når du har disse fundamentale principper på plads, er du på rette vej og du kan nyde rejsen til dine mål.

Ha’ et holistisk og succesfuldt nyt år.

Henrik Thinggaard Christensen – personlig træner & holistiske livsstil coach

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red