uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red 111 Personlig Træning Randers » Blog Archive » Holistisk målsætning i 6 effektive step fra vægttabs coach
replika ure

rolex replica watches

Holistisk målsætning i 6 effektive step fra vægttabs coach

1. Sæt dine intentioner

Spørg dig selv,

Hvad vil jeg opnå, hvad drømmer jeg om?

Det hele begynder med et mål. Ikke at vide hvad du gerne vil opnå, er lige som at have en GPS uden en adresse at give den.

Hvad gør det så effektivt: At sætte et klart mål, gør at dit sind begynder at søge efter action step og løsninger, der er i harmoni med det du beder om. Når du er specifik med dine mål, sætter du din energi i en bevægelse, der er i harmoni med det du ønsker.

2. Oplev tilfredsstillelse ved delmål

Tag action step, der giver en oplevelse af at dine mål bliver indfriet.

Hvad gør det så effektivt: Det virker tilfredsstillende at opleve at din indsats bringer dig tættere på det du ønsker. Det at sætte sig delmål og nå dem step for step giver en kæmpe tilfredsstillelse og positiv attitude i forhold til at nå sine mål…. hvilket virker selv forstærkende, og betyder at du allerede er på vej til at nå dine mål.

3. Se og påskynde den skønhed, der allerede omgiver dig

Når du vil skabe positive forandringer, så stop op et øjeblik (bare 2 min.), tag nogle dybe vejrtrækninger, ønsk skønhed i dine omgivelser og dig selv , se dig omkring, ikke bare med dine øjne, også med hjertet…. og du vil opdage at det allerede er der.

Hvad gør det så effektivt: Når du påskønner, hvad der er smukt, ændrer du også din følelser og vibrationer i kroppen. Hvilket øger dit energi niveau og hjælper dig til at fastholde en afslappet bevidstheds tilstand, i mens du tager dine action step mod dine ønskede mål.

4. Accepter det fuld ansvar for, at du faktisk skaber dit liv

Selv når du oplever eller er i situationer, du ikke bryder dig om, så tag ejerskab i en hver situation, hvilket vil sætte dig i en bevistheds tilstand, der gør det letter at træffe rigtige valg fremad rettet.

Hvad gør det så effektivt: At slippe “offer” mentaliteten, der blokerer for at du opnår det du ønsker, at acceptere og påskønne alle dele af dit liv, er den mest effektive måde at bringe dig fremad mod den du virkelig ønsker.

5. Tag i mod

Tag i mod hjælp fra både ventede og uventede sider.

Hvad gør det så effektivt: Alle dine ønsker og behov kan ofte blive opfyldt, ud over hvad du i første omgang forventer, hvis du gør dig selv den tjeneste at spørge om hjælp.

6. Del din glæde

Vi lever for at opleve glæde. Lige meget hvad dine omstændigheder er, vil der altid være noget at være glad for. Så elsk og del dine glæder.

Hvad gør det så effektivt: Hvad du fokusere på, vokser. Begynd hver dag med at fokusere på det, der gør dig glad. Når du fokusere på og deler dine glæder, sætter du hele din krop i en vibration, der spreder og tiltrækker endnu mere godt… en perfekt tilstand, for at opnå endnu mere af det du drømmer om i livet.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red