uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red  Personlig Træning Randers » Personlig Træning
replika ure

rolex replica watches

Personlig Træning

Selv om langt de fleste henvendelser på personlig træning handler om vægttab og om at komme i form, hvilket jeg også med glæde hjælper dig med, så er jeg sikker på, at vi kan blive enige om, at resultater ikke kun handler om tabte cm og kilo.

Men også, at du på job, i fritiden og til træning kan bevæge dig frit uden smerter, din energi og dit overskud i hverdagen, din helbredstilstand, og vigtigst af alt, hvordan dit syn og din FØLELSE er omkring dig selv!– Henrik Thinggaard, Holistisk Personlig Træner

I gennem de 11 år, jeg har praktiseret som personlig træner og har hjulpet hundredvis af mennesker, kan jeg se at der er en grupper af mennesker, jeg har særlig stor succes med, og brænder aller mest for at hjælpe og skabe resultater sammen med.

Se om du kan genkende dig selv her…..

Sundhed og fitness – Det er dig, der kommer for vægttab, at se bedre ud, at føles bedre, få mere energi, og komme i form. Derudover kan det også være forbundet med træning af eller slippe af med smerter i ryg, nakke, skuldre eller knæ, der sætter begrænsninger på jobbet, i sport og fritiden…….. Eller sagt med andre ord, så kommer du for at få en sund slank krop, bevæge dig bedre, komme i bedre form og for at få større livskvalitet.

Du er (som de fleste af os) en person, der ofte har en travl hverdag med job, en familie at pleje, et hjem at holde, en ”to do” liste, der er lang og for lidt tid til at tage dig af dig selv og din fysiske form og helbred… Eller, det er i hvert til fælde, hvad du tror.

Kan du genkende dig selv?

Inden jeg fortæller dig mere specifikt om, hvad de enkelte personlige træningsforløb indeholder, hvordan det foregår, så vil jeg rigtig gerne høre om dine mål og ønsker, hvor du er i forhold til de mål lige nu, og hvad det er du har brug for.

Lad os mødes inden du beslutter dig

Book en gratis Strategi Samtale

Næste step er ganske enkelt, udfyld rubrikken herunder, så vi kan arrangere en gratis og uforpligtende strategi samtale, hvor vi ser på, hvor du er lige nu, hvor du gerne vil hen, hvad der bremser og om vi “passer sammen” så jeg er kan være den rette til at hjælpe dig videre.

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red