uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red 111 Personlig Træning Randers » Blog Archive » Et skridt af gangen, til store resultater
replika ure

rolex replica watches

Et skridt af gangen, til store resultater

Kender du ordsproget, ”Det er ikke målet, men vejen”… ?

Hvad det vise ordsprog fortæller os er, at den vej eller proces, det er at nå et mål, har større betydning og er vigtigere end målet selv.

Ved at gøre målet det vigtigste, og hele tiden fokusere på det, skaber vi en afstand mellem hvor vi er, og det som er vores mål. Det resulterer ofte i utålmodighed og negative følelser over, at vi endnu ikke har nået vores mål.

Problemet er, at vi vil det hele på en gang og hellere i går end i morgen.

Dette gør, at vi hurtigt giver op og mister fokus.

Vi er ikke kommet nogen vegne.

Så præcis som det samme som vi har prøvet før.

Måske er det sådan, det er gået hidtil med dit sundheds liv og vægttab. MASSER af motivation og gode intentioner. Mange læste sider, bøger og magasiner om kost, træning og sundlivsstil. Været til inspirerende seminarer om målsætninger og høj energi. Lavet en plan om, at nu skal det være… Men du har langt fra fået gjort det hele??

Ved at rette fokus på vejen hvor du er lige nu og her, og tage skridt for skridt i den rigtige retning, kan du nå mål, der tidligere har virket rigtig langt væk.

Helt konkret kan du få en sund slank krop, du kan få energi og overskud, og du kan få større glæde og frihed i livet… ved at:

  1. Kende din retning
  2. Fokusere på i dag og tage små (og nogen gange store) skridt i den rigtige retning
  3. Løse små problemer og forhindringer

Hvis dit mål er vægttab, overskud og sund livs stil, spørg dig selv:

Hvad kan jeg gøre i dag, der vil bringe mig tættere på mit mål?

Og

Hvad kan jeg stoppe med fra i dag, som vil bringe mig tættere på mit mål?

Kunne du:

– Være helt bevist om, hvad dit overordnede mål er og hvad det vil give dig?

– Fjerne alt sukker og skrue ned for fødevarer, der indeholder stivelse?

– Gå 20 min. om morgenen og om aftenen?

– Starte på et hjemme træningsprogram?

– Lave aftale med en personlig træner?

– Følge Bare Spis Rigtig Mad planen?

– Drikke mere vand?

– Gå tidligere i seng?

Hvis du nu sidder og tænker ”Jamen Henrik, det lyder jo alt sammen nemt og lige til. Men det er det ikke. Der er altid noget, der liiige kommer i vejen eller jeg skal gøre først, før jeg er klart til at starte.”

Bare rolig – du har det formentlig ligesom de fleste, klienter når de starter hos mig:

Du er:

  • I tvivl om hvad du præcist skal gøre, hvad der vil give dig de bedste resultater, og hvor du skal starte.
  • Mister fokus i en travl hverdag og ”glemmer” det kost, trænings eller vægttabsprogram, du lige startede den anden dag.
  • Er en alt eller intet person, der vil se resultater nuuuu ellers har du tendens til at give lynhurtig op og søge efter andre løsninger.
  • Du har brug for en til at give dig et spark i r…., en at stå til ansvar over for (udover dig selv), en der kan hjælpe dig med at holde dig på sporet.

Listen over, hvad der står i vejen eller der lige skal ordnes før du kommer rigtig i gang kan være temmelig omfattende. Og alle de små (og store) forhindringer dræner din handlekraft, og står i vejen for dine resultater.

Derfor tilbyder jeg et Personligt Eat, Move, Be Healty Forløb, hvor vi skridt for skridt går vejen fra, hvor du er nu til der, hvor du drømmer og ønsker at komme hen. Og det er med mig som din vejviser, coach, træner og motivator.

På det Personligt Eat, Move, Be Healty Forløb vil du få individuel træning, coaching og konkrete svar på HVAD du skal gøre, HVORDAN du skal gøre det og i hvilken RÆKKEFØLGE, du skal gøre det.

Ikke alt hvad du skal gøre på en gang, men det du skal gøre lige nu, en uge ad gangen.

Og inden du får set dig om, har du step for step, gået hele vejen og implementeret de nye sunde vaner der skal til for at du kan du dine mål.

Bedste hilsner

Henrik

Hov… fik vist ikke nævnt at der er resultat garanti på dette forløb, men det kan vi jo snakke mere om, hvis forløbet er noget for dig.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red