uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red  Personlig Træning Randers » Blog Archive » En historie fra en personlig træners hverdag
replika ure

rolex replica watches

En historie fra en personlig træners hverdag

I dag har jeg lyst at dele en dejlig historie fra min hver dag som personlig coach og træner . Historien jeg vil fortælle her er på den ene side helt normal og på den anden side ret usædvanlig…… læs med her.

På billederne her på siden kan du se Palle.

Palle bor i Sønderjylland og har været overvægtig og manglet energi  i nogle år… (det er jo helt normalt, ikke? Altså ikke det at hedde Palle og bo i Sønderjylland… men overvægt og manglende energi er helt normalt).

På det første billede (1) her kan du se Palle for 2½ mdr. siden.

En dag besluttede Palle sig for, at han ville have noget mere energi og overskud til at lege og være der for sine børn (helt normalt).Palle_Vægttab

Så Palle startede med at lægge sine kostvaner om og følge (de fleste af) principperne i Bare Spis Rigtig Mad planen, hvilket resulterede i et vægttab på 16,7 kilo den første måned (selv om jeg er vant til at se flotte resultater med Bare Spis Rigtig Mad planen, så er et vægttab på 16,7 kilo og -8 cm om taljen, uden at være på slankekur, trods alt usædvanligt meget).

Du kan se Palle efter at have smidt de første 16,7 kilo i løbet af den første måned på billede 2.

Ikke noget at sige til, at den første måned gav Palle mod og motivation til at fortsætte.

I måned 2 fortsatte han med kosten, som han var startet med, og derudover begyndte han at træne. Han købte en god cykel og satte sig for at cykle på den dagligt.

Det gav i anden måned et vægttab på 12 kilo og yderligere -13 cm om taljen.

På billede 3 kan du se, hvordan det ser ud.

Lige nu har Palle været i gang med den nye kost, træning og livsstil i 2½ måned, og har indtil nu opnået et rekord hurtigt vægttab på 33 kilo, hvilket må siges er ret godt gået…(og ret usædvanligt, trods alt).

Som jeg skrev i indledningen, så er det en helt normal historie.

Med et stærkt ønske og mål, kan du også nå din ideal vægt uden, du behøver at være på slankekur.

Det usædvanlige er, at Palle virkelig har tabt sig meget på kort tid. Da han ændrede kosten, smeltede kiloene af ham, og det er gået stærkere end de fleste vil komme til at opleve.

Det er vigtigt at forstå, at et vægttab er en individuel ting, og hvor meget og hvor hurtigt du taber dig, vil selvfølgelig både komme an på din indsats, men også lige så meget på din og din krops parathed til vægttab.

Hvad jeg ser som et helt normalt og flot vægttab er 4-7 kilo den første måned, og så omkring 4 kilo pr. måned de efterfølgende måneder….

Hvis også du kunne tænke dig noget mere energi til lege og være noget mere for dine børn, din familie og dig selv, så skriv til mig på her, og lad os aftale en gratis og uforpligtende strategi session eller hent kostplanen, som satte hele Palles forvandling i gang her: Hent min gratis Bare Spis Rigtig Mad planen

Jeg vil i øvrigt elske, hvis du har lyst til at give en kommentar til Palles forvandling.. feel free!

Bedste hilsner

Henrik

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red