replika ure

rolex replica watches

Vægttab?.. her har du 4 afgørende step til succes

Mange, der i en årrække har forsøgt at tabe sig uden det endnu er lykkedes, oplever at deres selvtillid i forhold til det bliver lidt slidt og ofte sker der det, at der sniger sig nogle begrænsende overbevisninger ind, som kommer til at stå i vejen for at få succes med vægttab.

“Jeg har prøvet alt og der er ikke noget, der virker for mig”

“Jeg har ikke tid”

“Det ligger til familien”

“Ja, men jeg er også kraftig bygget og har store knogler”

Er blot nogle af de grunde, der dukker op som årsagen til endnu ikke at have succes med et varigt vægttab. I realiteten er det kun historier man giver sig selv, som fastholder en i den nuværende situation, og som virker som en accept “det er ikke min skyld”.

Sandheden er, lige meget hvem du er, hvis du er overvægtig og utilfreds med din krop som den er nu, er der stadig nogle løsninger, du ikke har prøvet.

Og lad os lige starte med at smide den væk med “At jeg har kraftige knogler, klik på linket her: STORE KNOGLER

….. Der er ikke så meget forskel på de knogler vel!

Og du har tid, hvis du gør det til en prioritet, og jeg kan afsløre, at med de rigtige strategier og løsninger, så tager det ikke længere tid at være slank end overvægtig.

Her er 4 nøgler til varige forandringer:

1. Tag det fulde ansvar, forudsætningen for en holdbar udviklings proces er, at vi tager 100% ansvar for at skabe det liv, vi ønsker.

Det betyder ikke, at vi skal gøre al ting selv eller vi ikke skal hjælpe hinanden, det betyder bare, at det er vores eget ansvar at erkende og definere, hvad JEG vil med MIT LIV, og sætte de nødvendige mål for at nå der til.

Der er en generel tendens til at vi lægger ansvaret fra os, og lader det være op til andre at “fikse mig”, hvis der er noget i vejen, men det medfører også, at vi giver handle kraften fra os, atvi begynder at føle os som ofre, og når vi føler os som ofre medfører det ofte vrede, misundelse og anklager.

Tag ansvar og tag din handle kraft tilbage.

2. Hvis det du gør nu ikke virker, er du nødt til at ændre strategi. At gøre mere af det der ikke virker, giver dig bare mere af det samme. Hvis du er usikker på hvilken strategi du skal prøve, så søg hjælp.

3. Begrænsende overbevisninger og mønstre, du er nødt til at identificere og udskifte de overbevisninger, der holder dig tilbage fra din succes.

Være hudløs ærlig over for dig selv. Hvis du mangler viljestyrke, vedholdenhed, fokus og
motivation, som er noget af det, jeg oftest hører, er du nødt til at finde løsninger på det. Og langt hen af vejen ligger den i en BESLUTNING.

Den latinske betydning for ordet beslutning er “at skære fra”. Når du virkelig tager en beslutning,så fjerner du alle andre muligheder og det kommer til at ske. BESLUT i dag at du når dine mål, kig ikke tilbage, tvivl ikke på dig selv… just do it.

Din fortid er ikke lig med din fremtid, med mindre du fokusere på det, så ændres dit fokus.

4. Du skaber hvad du føler og tænker det meste af tiden. Det her er din mentale og emotionelle tilstand og det har en afgørende vigtig betydning for dine handlinger, og dermed dine resultater.

Hvis du taler negativt til dig selv og har en masse negative følelser i forhold til din krop og vægt, vil det fører mere negativt med sig, som det er synd for mig, manglende energi, et stykke chokolade vil “trøste” mig nu, jeg føler mig tryg foran fjernsynet.. og vi bliver dermed holdt fast i den nuværende tilstand.

Det jeg vil bede dig om i stedet for er at slappe helt af og skabe et mentalt billed af det, som du virkelig drømmer om, den slanke krop, energien og livsstilen, mærk så efter hvordan dine drømme føles og lad den følelse gennemstrømme hele din krop. Når du gør det, vil du for det første være i en helt anden positiv og inspireret tilstand, du vil opleve en energi, lyst og motivation til at tage action…. at spise sundt, motionere og tage ansvar.

Du skaber og får mere af, det du føler og tænker det meste af tiden

Bedste hilsner
Henrik Thinggaard
Personlig trænings coach

1 kommentar »

 1. Henrik Says:

  Hej læsere

  I er meget velkommen til at skrive kommentar, spørgsmål mm. til mine blog indlæg.

  Bedst hilsner
  Henrik Thinggaard

  comment-bottom

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment