replika ure

rolex replica watches

Randers’ Personlig Træner afslører 5 grunde til hvorfor du skal sætte dig mål

1. Mål hjælper dig til at skabe din egen fremtid

Alle, der har opnået et eller andet, har sat sig mål. Der er mange måder at sætte sig mål på, ultimativt, hvis du ønsker noget og du arbejder dig frem i mod det – så forfølger du et mål!

En af de store forskelle imellem succesfulde og trængte personer er, at succesfulde personer nægter at lade tilfældigheder eller andre bestemme, hvad fremtiden indeholder for dem. De er Proaktive omkring hvad de vil opnå og tager konstant action for at tiltrække det.

Trængte mennesker har tendens til at være Reaktive og accepterer, hvad der end kommer forbi, de accepterer, hvad der er tilgængeligt og komfortabelt, i stedet for at med passion og mod jagte det liv de inderst inde drømmer om.

2. Mål giver næring til din forstillings evne & udvikler din karakter

At sætte sig værdige mål er en kreativ proces. Gør det til noget helt specielt for dig og find ud af hvad dine dybeste drømme, ønsker og ambitioner er i dit hjerte og sind. Gør den opdagelse og forpligt dig selv til konstant at arbejde dig frem i mod målet.

I processen når du sætter dig mål, er en mulighed for også at blive mere bevist om din karakter, hvem du er, hvad du står for og skabe er klart billed af, hvem du er som individ.

Rejsen for at tiltrække et værdigt mål, kræver viljestyrke, forpligtelse, disciplin, hårdt arbejde og en hel del mod. Der vil være tidspunkter hvor du har lyst til at opgive, tidspunkter hvor du vil føle dig frustreret og udmattet…… ja selv tidspunkter hvor du fejler. Men det er alt sammen dine største test – gaver i forklædning!

Ikke bare vil du blive stærkere af modgangen – men også når du når målene, vil de bringe det mere glæde. På rejsen gennem udfordringerne, vil du udvikle og opdage styrke og mod i dig selv.

3. Mål skaber klarhed og fokus

Der vil komme tidspunkter hvor hverdags livet vil komme i vejen for dine mål og planer. Det kan være kriser, events og uforudsigelige begivenheder – chancen for at du møder dem er ret stor.

Når det hele bliver “hårdt”, og du har lyst til at opgive det hele, tag da et stille øjeblik, det behøver ikke at tage lang tid, bare kig dine mål igennem og spørg dig selv ” Vil det på lang sigt føles værre eller bedre at opgive mine mål nu?” Og “Hvad giver det mig at nå mine mål, hvordan vil det føles når jeg faktisk har nået det?”

Du vil opdage, at hvis du kan fremkalde din indre selv disciplin og finde de sande svar på spørgsmålene, vil dine mål trække dig igennem selv de hårdeste udfordringer.

Dit fokus, klarhed og hensigt vil være meget større og stærkere end hvis du ikke har dine mål at se frem i mod.

4. Mål bygger relationer og skaber respekt

På jagten i mod dine mål vil du tiltrække situationer og møde mennesker som vil hjælpe dig på vejen.

Mennesker du møder vil se og føle din beslutsomhed, passion og fokus, selv dine nære venner og familie vil mærke din store indsats og positive attitude. Nogen vil måske ikke nævne det med det samme, andre vil aldrig nævne det, men jeg kan med sikkerhed sige, din sociale status vil stige. Dine omgivelser vil se dig som en Vinder, som en person, der er i stand til at lede sig selv effektivt og med passion (og du vil også opnå en masse).

Måske endnu vigtigere, dine evner og muligheder for at møde nye mennesker og styrke nuværende relationer styrkes. Din søgen vil lede dig til at bede om hjælp, råd og tanker fra andre. Komplet fremmede vil “føle” din energi og blive draget til dig. Du vil blive respekteret i stilhed. Alle respekterer personer, som skaber sin egen skæbne.

5. Mål gør livet mere spændende

Har du nogensinde haft følelsen af ikke at vide, hvad du skal gøre eller ønsker…. en slags grå, kedelig frustration over alting? Måske en følelse af at skal lave nogle store og afgørende ændringer i dele af dit liv, men uden at vide hvor eller hvordan du skulle starte. Frustrerende, deprimerende, kedeligt!

Når du har mål til at motivere dig i gennem hverdagen, er der altid noget der virker opmuntrende, altid noget du kan gøre, som bringer dig tættere på dine dybeste drømme.

At jagte mål der faktisk betyder noget for dig, er ikke altid let og sjovt, men ved at minde dig selv om hvad målet betyder for dig, og hvorfor du gerne vil opnå det, vil du hurtigt blive inspireret og klar til at tage action.

Selvfølgelig har du stadig dit 8 – 16 job, men du har i det mindste din mål og drømme til at sætte lidt (eller meget) krydderi på hverdagen.

Bedste hilsner

Henrik Thinggaard Christensen – personlig træner & holistisk livsstil coach

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment