uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red  Personlig Træning Randers » Blog Archive » Personlig træner giver dig, hvad der kan være dit gennembrud og høj motivation til vægttab
replika ure

rolex replica watches

Personlig træner giver dig, hvad der kan være dit gennembrud og høj motivation til vægttab

I dag vil jeg dele en dårlig og en god nyhed med dig (eller det er egentlig ikke en nyhed, mere fakta og lærte erfaringer)

Lad os starte med den dårlige og få den overstået.

Af alle, der prøver og starter et vægttab (og hvor mange tusinde er det ikke, bare i DK hvert år??), er vi nede på nogle få %, hvor det faktisk lykkedes at nå målet og holde vægttabet over tid.

Hvilket er rigtig ærgerligt, for det behøver ikke at være sådan…. og nu til den gode!

Jeg vil vise dig og give løsningen på…. lad os kalde det vægttabs fejl Numero Uno! (som i øvrigt ikke kun gælder for vægttab, men for alt vi ønsker os i det kære liv)

Her er 4 spørgsmål til dig, hvis dine svar ender med et “ja” i et eller flere af dem – så bare rolig, der kommer løsninger længere nede.

Kender du…

– at have startet på slankekur, motion og sund livsstil igen-igen, men inden der er gået en uge, er du allerede på vej tilbage i gamle vaner?

– at have svært ved at holde din motivation høj til vægttab, at holde fast og faktisk nå dine mål…. til trods for, at du ønsker det så meget?

– at du har ændret din kost, motioneret og faktisk er begyndt at tabe dig, men af en eller anden grund begynder du at “spænde ben” for din egen succes, falder tilbage og tager på igen?

eller

– at være “faret vild” i alle de gode kost, trænings og vægttabs råd, der er i både tv, magasiner og på internettet, og nu sidder du tilbage og undrer dig over, hvad du skal gøre og hvad der passer præcist til dig.

Efter at have trænet og coachet hundredvis af skønne mennesker igennem de senere år (og selv faldet i fælden masser af gange), kan jeg med stor overbevisning sige, at det første du skal tjekke, når du oplever de problemer er:

Er dine mål og drømme helt klare, føles de fantastiske og har du BESLUTTET dig for at nå dem?

Selvfølgelig kan der også være snige sig andre udfordringer ind, selv om du faktisk har en helt klar drøm, der føles fantastisk…. men jeg ser det igen og igen, og mit bedste råd er:

Tjek som det første om ikke dine problemer udspringer af alle vægttabs problemers moder, nemlig akut mangel på klare mål, der føles fantastiske, og som du har besluttet dig for at opnå.

#1 Jeg oplever mange, for hvem mål er uklare eller direkte modsat rettede. Eksempelvis, “Jeg vil gerne tabe mig” eller “Jeg vil gerne leve en sundere livsstil”. Det jeg så spørger dig om er, hvad præcist vil du gerne veje? og hvordan ser en sund livsstil ud for dig? Dit sind har brug for noget mere specifikt at arbejde med, for at holde fokus på det.

Et andet eksempel er det direkte modsat rettede mål. Mange lægger alle tanker, energi og fokus ind på alt det, som de ikke vil have, frem for det som de vil have, hvilket bringer negative tanker og følelser frem. Og husk du får mere af det, som du tænker og føler…. negativ tiltrækker negativ.. positiv tiltrækker positiv.

#2 Når du tænker på dine mål, og forestiller dig, at du allerede har nået dem, hvordan føles det så? negativt, middelmådigt, ok eller helt fantastisk? Forhåbentlig helt fantastisk, fordi når vi sætte et mål, er det faktisk ikke målet i sig selv, der er inspirerende for os, det er der derimod de følelser, der ligger bag målet.

#3 Sidst med ikke mindst, BESLUTNINGEN om at nå målet!…. Slut med uklarhed, prøve, forsøge og lad os nu se!

Din inspiration og drivkraft til at udleve dine drømme er kombinationen af et klart mål – en positiv følelse af at du er i gang med at udleve dit ønske mål (ja faktisk følelsen af, at du allerede har dit mål) og BESLUTNINGEN om at nå det.

Beslut dig for, at DET SKAL være eller det IKKE SKAL være.. (lige nu), og stop med at vandre rundt midt i mellem, hvor du vil ååååhhh så gerne, men uden rigtigt at få løsnet bremsen.

Så hvad har du beslutte NU, ALDRIG eller på et ANDET TIDSPUNKT?

Hvis det blev et NU, så vil jeg elske en snak med dig.

Jeg tilbyder ugentligt nogle gratis og uforpligtende Strategi Samtaler, der vil hjælpe dig til at blive helt skarp på dit mål, og hjælpe dig til se de næste step lige foran dig. Plus, hvis det er aktuelt, at afklare om jeg vil være den rette til at hjælpe dig helt i mål.

Du booker din Strategi Samtale, blot ved at kontakte mig her

Glæder mig til høre fra dig

Bedste hilsner

Henrik Thinggaard

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red