uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red  Personlig Træning Randers » Blog Archive » Få en stålsat vedholdenhed og F*CK at give op
replika ure

rolex replica watches

Få en stålsat vedholdenhed og F*CK at give op

Hvor vil du være lige nu, hvis du havde en stålsat vedholdenhed?

Hvis det var slut med at starte, opgive og starte forfra, opgive og starte forfra, opgive og starte forfra!

Hvor vil du så være nu? Dine kostvaner, motionsvaner, din livsstil, vægt og fysiske form??

Forestil dig en række ingredienser, der vil føre dig mere direkte til dit mål.

Ok… jeg har nået masser af mål, jeg ikke har taget den direkte vej til, og det er faktisk en af grundene til, at jeg i dag kan hjælpe så mange til, at de når deres mål. Så det er ikke nødvendigvis alle mål og veje, der skal være direkte, hvis man kigger efter det, er den lidt længere vej også ofte lærerig.

Men alligevel, det kan sgu også være anstrengende at blive ved med at kæmpe med de samme kilo og falde i de samme dårlige vaner…. rigtigt?

Vedholdenhed er en af de vigtigste ingredienser for succes, til vægttab, ny sund livsstil…. ja til lige, hvad du ønsker dig i livet.

Her er fire u-undværlige ingredienser til vedholdenhed (som i øvrigt ikke er 4 ingredienser, jeg lige har rystet ud af ærmet, men baseret på en undersøgelse af særdeles succesfulde mennesker, og hvad de ser som de absolut vigtigste ingredienser).

1. Et klart mål, der vækker positive følelser, altså sådan rigtige positive følelser, når du tænker på det. Noget du virkelig gerne vil opnå. Og så kommer der en vigtig detalje til det her…. BESLUT dig for at nå målet, ikke at “prøve”, jeg “kunne godt tænke mig” og lad os nu se….

2. Ingrediens nummer to er at have en plan for at nå målet. En plan betyder ikke, at du skal kende alt, hvad du skal gøre for at nå dit mål, på forhånd og inden du går i gang… langt fra faktisk. Men det betyder, at du skal have en overordnet strategi, og du skal kende det eller de 1 – 3 handlinger, der ligger lige for nu.

3. Næste ingrediens er en indre styrke og tro på dit mål, der gør at du ikke lader dig påvirke af, hvad alle andre siger og gør. Vid at dit mål er rigtigt for dig, og find din indre styrke i det. Du behøver ikke at dele dit mål med alle, og slet ikke med dem, du ved ikke vil bakke dig positivt op i det. Fortæl verden om dine mål ved at vise dem dit vægttab, din energi, din glæde og alle de resultater du når.

4. En eller flere personer, der bakker dig op på vejen. Det kan være en træner, coach eller mentor, det kan også være en nær bekendt, som måske selv har nået lignende resultater, som dem du ønsker. Du har brug for en, der kan hjælpe dig til at holde fast, en du kan sparre med, og en der kan hjælpe dig videre, når du oplever modgang på vejen.

Jeg håber, de 4 ingredienser kan være med til at give dig stålsat vedholdenhed, og at du når dine drømme mål.

Tak fordi du kom forbi, du er meget velkommen til at dele siden, hvis du fandt den brugbar.

Bedste hilsner

Henrik Thinggaard

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red