uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red  Personlig Træning Randers » Om
replika ure

rolex replica watches

Om

I min verden handler sundhed om mere end at spise salat, mager protein og drikke grøn juice, det handler om mere end fitness træning, den rigtige fedt procent og se ”godt ud”. Det handler om sund levevis, et sundt forhold til at være fra vores indre kærne, der hvor vores intuition og autentiske jeg har hjemme. Med kontakten til dit autentiske jeg og en opgraderet bevidsthed, er du i stand til at opleve dine sande mål, drømme og behov, der vil give dig sundhed, glæde og frihed i livet.

Sundhed og et fantastisk helbred er en dyb og naturlig tilstand i dig, det er en levevis indefra og ud, frem for at følge den nyeste fitness og kost trend.

Her på mountainbike i skoven... love it!

Her på mountainbike i skoven… love it!

Misforstå mig ikke, selvfølgelig er en afbalanceret kost, salat og grøn juicer en del af en sund livsstil, og det kan fitness træning, god form og en veltrænet krop også være, men lad dig bare ikke snyde af, at det i sig selv er lig med varig sundhed, godt helbred og glæde i livet.

Jeg tror på sundhed som basis for den måde vi er på, de ting vi gør, for vores familie, fritid og job liv. Jeg tror på sundhed inde fra og ud som en måde at transformere og ændre verden på til det bedre.

Som friheds og sandhedssøgende har livet bragt mig fra 12 år i elite sport, til et fitness liv, maraton løb og ambitioner, via en lang dyb indre rejse til i dag, hvor friheden og sandheden for mig ligger i naturen, en stor grad af selvforsyning ved at plante og producere vores egne fødevarer, familie liv, frihed i et job, som er en del af min livsstil, passion og formål, og hvor crossfit, mountainbike, barfods løb, meditation, spirituel praksis, lange gåture, sund kost og levevis, og det at holde sig ung, sund og fit er vigtige dele af det.

Henrik Thinggaard Professionelt

Henrik er holistisk sundheds coach, personlig træner og livsstils mentor, og er passioneret for at hjælpe dig, som ud over at du vil være sund, slank og i form, også drømmer om balance, glæde og frihed i livet.

Henrik bor og har base i Randers, det er herfra, der er udgangspunktet for personlige trænings forløb, men han tilbyder samtidig holistisk kost og livsstils coaching over skype eller telefon til dig lige meget, hvor i verden, du bor.

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red