uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red 111 Personlig Træning Randers » Blog Archive » Randers personlig træner spørg, hvad er den perfekte kost?
replika ure

rolex replica watches

Randers personlig træner spørg, hvad er den perfekte kost?

Hvad er den perfekte kost for os mennesker, eksistere der en perfekt kost for os? Faktiske et spørgsmål jeg tidlige ofte har stillet og som jeg har set og hørt mange bud på, nu har jeg selv et rigtigt godt bud på.

Vegetar mener at animalske fødevare er usunde. Personer der spiser kød mener at en ren vegetarisk kost er usund. Personer der udelukkende spiser Raw food, mener at opvarmet mad er toxisk og nærings fattig, ja nogen mener endda at vi slet ikke skal spise og lever derfor udelukkende af vand og sollys.

Så hvad er den perfekte eller rigtige kost for os?

Mange af disse “kost trosretninger” er nærmest som klubber for mange, hvor hvad de identificere sig med hvad de spiser (eller ikke spiser). Mennesker kan godt lide at have noget at tro på.

Som jeg ser det og har erfaret det er der ikke noget der heder den perfekt kost… ok, inden vi går vidder lad os lige blive enig om, at lige meget hvilken “kost trosretning” vi bekender os til, så er “hele”, rene og naturlige fødevare den perfekte og rigtige mad for os. Men der udover så er den perfekte kost forskellig fra person til person og for hver i sær af os skifter den perfekte kost også over tid.

Den perfekte kost viser sig selv ved at vi lytter til vores krop og sjæl behov, i stedet for hvad vores sind og ego har af overbevisninger om hvad der er rigtigt og forkert.

Den sande perfekte kost, kan være vegetarisk den ene dag og bestå af kød den næste og hvem ved, dagen efter igen, har du måske slet ikke behov for at spise.

Vores krop har en intelligens, der hvis vi virkelig lytter til den, vil vise os hvad der er til vores bedste.

Bedste hilsner

Henrik Thinggaard Christensen – Den Spirituelle Fitness og Sundheds Entusiast

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

uporn.icu tube8.online spycamera.club youporn.red